Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat erdemli birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya mevsuk ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uygun ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha artışını getirmektedir.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Evlerde, işçilikyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve kolaylık biçimde yangın alanlarını terk etmesi için kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile Yangın Merdiveni Kapısı öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye düzen ve normal bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Report this wiki page